Powered By Blogger

petak, 17. rujna 2010.

Uručena donacija s Fešte od rajčica



Humanitarni dio Fešte od rajčica koja se tradicionalno organizira u Umagu uvijek budi pozitivne emocije. Posjetitelji rado kupuju porcije jela pripremljenih s tjesteninom i Podravkinim proizvodima od rajčice, jer znaju da će uz uživanje u dobrom okusu pomoći plemenitu akciju.
Ove godine namjera organizatora Turističke zajednice grada i Grada Umaga bila je da uz podršku Podravke prikupe što veći iznos neophodan za liječenje petogodišnje djevojčice Nike Krešić. Na Fešti od rajčica, održanoj 25. kolovoza, prikupljeno je 21.061 kuna, a donaciju su maloj Niki zajednički uručili gradonačelnik Umaga Vili Bassanese, njegov zamjenik Mauro Jurman, direktorica TZ Sanda Bravar Radizlović i direktor prodaje Podravke u istarskoj regiji Ivan Kolić.
Podravka nastoji graditi što bolje odnose s lokalnom zajednicom u kojoj djeluje pa tako već nekoliko godina podupiremo Dan rajčice putem kojeg uspješno komuniciramo i s našim kooperantima i našim potrošačima. Posebno smo ponosni na humanitarni dio Fešte od rajčica i mogućnost da kao kompanija sa srcem pomognemo ugroženim pojedincima i skupinama. Sudbina male Nike kojoj je neophodan poseban aparat za liječenje, jako nas je dirnula i doista smo sretni što ćemo zajedno s gradom Umagom i Turističkom zajednicom pripomoći njegovoj nabavi. Odavno se svi zajedno nismo ovako dobro osjećali, rekao je Ivan Kolić.

Osim na novcu, roditelji male Nike zahvalili su i na moralnoj podršci koju su dobili u nastojanjima da olakšaju svakodnevicu svoje bolesne djevojčice.
J.L.

HDTV3DFootball_300x250


YouFloral Flowers & Personalized Vase


Preserve Your Memories on DVD




YouFloral Flowers & Personalized Vase

Nema komentara:

Objavi komentar