Powered By Blogger

ponedjeljak, 27. rujna 2010.

Podravka podržala kulinarsku manifestaciju "Zlatna dunja"

Natjecanjem 2. kola "Zlatna dunja" u Kutini nastavljeno je šesto izdanje Hrvatskog kuharskog kupa, festivala u cjelinu povezanih pet kulinarskih manifestacija koje se na zadane teme održavaju diljem Hrvatske. Tijekom 2010. godine i u prvoj polovici 2011. godine održat će se pet natjecanja i to u Vinkovcima, Kutini, Sv. Martinu na Muri, Primoštenu i Zagrebu. Natjecanje "Zlatna dunja" u organizaciji Udruge kuhara Sisačko-moslavačke županije, na kojoj je sudjelovalo 10 natjecatelja iz cijele Hrvatske podržala je i Podravka. Podravkin Odjel promocije kulinarstva pripremio je za sve Roladu od kopuna, a kao prilog Gratinirane mlince te za desert Muffine. Tom prilikom prezentirana je Vegeta mediteran, Vegeta pikant te mlinci i Muffini.

Kako je ovo natjecanje jedno od najuspješnijih manifestacija koje se odvijaju pod okriljem Hrvatskog kuharskog saveza, na svečanoj večeri organizatoru je HKS uručio i posebno priznanje za uzornu organizaciju dosadašnjih pet „Zlatnih dunja“ te za promociju kulinarstva na području županije.
Radove natjecatelja ocijenili su eminentni kuhari i slastičari, članovi Sekcije ocjenjivača HKS-a, a osobitu pažnju posvetili su vanjskom izgledu, sastavu i naravno, okusu jela. Najboljim je proglašen Željko Bešenić iz hotela „Minerva“ u Varaždinskim Toplicama.



Gemvara

BrushstrokesDirect.com -The Best Art Reproduction Process in the World!

BrushstrokesDirect.com -The Best Art Reproduction Process in the World!

Chicago Blackhawks 2010 Stanley Cup Champs Gear

3balls BlackBerry

DALES Diamond Store Antique Deisnger Collection High Quality SALE


Where Girls are Fashion Designers

Nema komentara:

Objavi komentar