Powered By Blogger

utorak, 21. rujna 2010.

Podravka na Sajmu braniteljskog poduzetništva u Zagrebu

Od 18. do 20. rujna u organizaciji Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu održan je prvi Sajam braniteljskog poduzetništva na kojem je zajedno s braniteljskim zadrugama izlagala i Podravka.Podravka s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti ima sporazum o suradnji kojim se nastoji što više poljoprivrednih braniteljskih zadruga uključiti u sustav proizvodnje primarnih sirovina za potrebe prerade u Podravkinim tvornicama.
Ove godine suradnja je uspostavljena s osam braniteljskih zadruga na programu proizvodnje povrća, voća i meda pa je u tom stilu i uređen zajednički izložbeni prostor. Podravka je predstavila svoje proizvode u koje su dijelom ugrađene sirovine koje su proizvele braniteljske zadruge, a zadruge su prezentirale sirovine koje su isporučile Podravki.
Unatoč lošem vremenu sajam je privukao značajnu pažnju posjetitelja, a Podravka se opet uspješno predstavila kao kompanija koja je branitelje podupirala u ratu, a isto tako im sada preko braniteljskih zadruga nastoji pomoći i u miru.
Z. M.                                                                    


Miami Beach Free Mojitos and 15% off


New York Luxury Hotels


Fall Back into Style UltraDiamonds.com


SEPTEMBER Coupon


UltraDiamonds.com Buy More Save More

Nema komentara:

Objavi komentar