Powered By Blogger

utorak, 14. rujna 2010.

I jednom kunom se može pomoći

U želji da Podravkaši pomognu u radu Humanitarne zaklade za djecu Hrvatske, čije je geslo "i jednom kunom se može pomoći", UBIUDR poziva zaposlenike da najmanje jednom kunom, koja će im biti ustegnuta od plaće svakog mjeseca (do opoziva) pomognu da što više djece primi neophodnu pomoć.
Početkom '90-ih godina rat je stvorio mnogo tužnih priča… Djeca bez roditelja i doma, krhka, bespomoćna – trebala su pomoć. Moralo se brzo reagirati, brinuti o djeci materijalno, a još važnije – biti im prijatelj: razumjeti njihovu bol i teškoće. Zbog njih je gospođa Ankica Tuđman osnovala Humanitarnu zakladu za djecu Hrvatske.
Uz pomoć donatora, posebno hrvatskih slikara, prihodom od prodaje u Galeriji Zaklade i drugih akcija prikupljao se novac. U 19 godina postojanja Zaklade neposrednu pomoć primilo je 64.820 djece, neka su pomoć primala godinama do punoljetnosti. Iznos isplaćene pomoći tijekom čitavog tog razdoblja iznosio je 170.261.240,000 kuna. Zahvaljujući njihovoj mjesečnoj stipendiji studij je završilo i oko tisuću studenata.
Zbog teške gospodarske situacije broj djece koja primaju pomoć umnogome se smanjio, tako da danas pomoć ove ustanove redovito prima 1.176 djece iz svih krajeva Hrvatske pa tako i iz Koprivničko-križevačke županije. U želji da i zaposlenici Podravkine kompanije pomognu u radu ove Zaklade, čije je geslo "i jednom kunom se može pomoći", Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke (UBIUDR) poziva i sve naše radnike da najmanje jednom kunom, koja će im biti ustegnuta od plaće, svakog mjeseca (do opoziva) pomognu da što više djece primi neophodnu pomoć. Stoga, radnici Podravke, odazovite se ovoj humanitarnoj akciji. Tim više što je geslo i naše kompanije "od srca srcu".



                                                   95% off Laptop Computers at BidCactus



             AbeBooks - Search Books form the Holy Land  



                                                     95% off Televisions at BidCactus 



      


         Hundreds of Products for Pennies


           BabyAge.com

Nema komentara:

Objavi komentar