Powered By Blogger

utorak, 4. siječnja 2011.

Coolinarika među 100 najboljih u 2010. godini

Neovisni žiri natječaja VIDI WEB TOP 100 tradicionalno sastavljen od novinara i medijskih stručnjaka raznih hrvatskih izdavača i medijskih kuća odabrao je najbolje web stranice i projekte za 2010. godinu u području korporativnih stranica, portala, zabave, sporta, zdravlja, virtualnih zajednica, znanosti, kulture, turizma...

Coolinarika je ušla među 100 najboljih web projekata u Hrvatskoj i zauzela mjesto među 10 najboljih u kategoriji Blogovi i community servisi. Činjenica da je 2005. godine na istom natječaju proglašena najboljom od najboljih u kategoriji "Sport i zdravlje"; da je iste godine proglašena najboljom u kategoriji e-Zdravlje na natjecanju za Nagradu svjetskog summita - Hrvatska (WSA - World Summit Award), koje se odvija u sklopu globalne WSA inicijative; da ju je hrvatski informatički časopis BUG 2004. godine proglasio jednom od 25 najboljih u Hrvatskoj te joj dodijelio titulu "TOP25 HR WEB" te da je krajem studenog proglašena najboljom web stranicom u kategoriji Magazina, a osvojila je i treće mjesto u utrci za Grand Prix-veliku nagradu žirija na Web Festu 2010, govori u prilog višegodišnjeg kvalitetnog rada uredništva i njihovih suradnika, kao i korisnika koji svojom svakodnevnom aktivnošću obogaćuju stranice Coolinarike.

Ove godine ocjenjivalo se 2245 web stranica, servisa, kampanja te po prvi puta, nakon višegodišnjeg inzistiranja i zamolbi mnogih web servisa izvan Hrvatske, i web stranica s prostora bivše države, dakle cjelokupne regije.

Wines, Red Wine, White Wine
 

Wine Gifts, Champagne Gifts, Gift Baskets, Wine Clubs

UP-468x60

3balls BlackBerry

Wines, Red Wine, White Wine

Nema komentara:

Objavi komentar