Powered By Blogger

srijeda, 25. kolovoza 2010.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija na prijemu kod župana Darka Korena

Koprivničko-križevački župan Darko Koren sa suradnicima organizirao je prijem za žensku rukometnu reprezentaciju Hrvatske koja se ovih dana priprema u Koprivnici za nastup na mađarskom Pannon kupu.

Tijekom prijema čelni čovjek Podravine i Prigorja upoznao je rukometašice i stručno vodstvo reprezentacije s osnovnim značajkama naše županije te posebno istaknuo gospodarski potencijal našega kraja i u tom kontekstu naglasio: Da nema kompanije kao što je Podravka, ne bi bilo niti vrhunskih sportskih rezultata koje postižu domaći sportaši i sportski klubovi poput primjerice Rukometnog kluba Podravka Vegeta. Ženski rukomet je prepoznatljiv brand naše županije u Europi.

U ime rukometašica i stručnog vodstva reprezentacije na prijemu je zahvalio novi izbornik Vladimir Canjuga iza kojega je, inače 30 godina rada u muškom rukometu. Istaknuvši kako se nada da će opravdati ukazano povjerenje koje je dato njemu, njegovim suradnicima i darovitoj generaciji rukometašica od kojih njih deset u reprezentaciji iz Podravke Vegete, Canjuga je rekao: Podravka, Koprivničko-križevačka županija i grad Koprivnica uviđaju da je sport vrlo važan u našem društvu i smatram da bi se trebalo više hrvatskih županija i tvrtki ugledati na vas. Na kraju prijema župan Koren i dožupani Ivan Pal i Darko Sobota poželjeli su puno sportskih uspjeha reprezentativkama koje u prosincu ove godine očekuje prvenstvo Europe u Danskoj i Norveškoj

B.F
LogoSportsWear Custom School Spiritwear


DiscountGolfWorld.com



GoalieMonkey.com


Tech4o running watches are a cut above the rest.



Chicago Blackhawks 2010 Stanley Cup Champs Gear


Tech4o running watches are a cut above the rest.



Shop Sports Swimwear
 

Nema komentara:

Objavi komentar