Powered By Blogger

utorak, 26. ožujka 2013.

Podravkini proizvodi u pobjedničkim jelima

​Veliko zanimanje svih sudionika ovogodišnjeg 18. međunarodnog sajma Slavin održanog u Orahovici izazvala je kulinarska ekipa Podravke na izložbenom prostoru u središnjem, najatraktivnijem dijelu dvorane.

Sajam je privukao više od 60 izlagača iz Mađarske, Srbije i Hrvatske te velik broj posjetitelja. U Podravkinom timu bili su Zlatko Sedlanić, promotor kulinarstva-specijalist iz Podravkine Službe za promociju kulinarstva, Stanislav Vinković, kuhar hotela Park iz Našica i Neven Novaković, učenik 2. razreda ugostiteljske škole iz Našica. Posjetiteljima su ponudili Pileće roladice s keljom u umaku od vina i oraha te paprikaš od soma. Oba jela savršeno se slažu s vinima koje su posjetitelji mogli kušati na štandovima proizvođača vina. Znatiželjniji su mogli dobiti i recept za ova ukusna jela, a šef kuhinje, promotor kulinarstva Zlatko Sedlanić nije skrivao ni male kuharske tajne.

Najuspješnija natjecateljica Sandra Jadek koja je pobijedila i u kategoriji gužvara i torti izjavila je da ne može ni zamisliti pripremu slastica bez Dolcele. Veliko veselje stoga su joj pružili poklon paketi Podravke koje je uručio član ocjenjivačkog žirija Zlatko Sedlanić. (J.L.)





106715_Shop Plus Size at DrJays.com

Nema komentara:

Objavi komentar