Powered By Blogger

utorak, 12. ožujka 2013.

Našičane oduševila jela s Podravkinim proizvodima

Uspješna višegodišnja suradnja Podravke i Slavonke d. d., poduzeća za hotelijerstvo i ugostiteljstvo iz Našica, okrunjena je ove godine prezentacijom jela priređenom u hotelu Park u povodu međunarodnog dana žena.
Bogatstvo i kvalitetu Podravkinog asortimana koji omogućava brzu i jednostavnu pripremu maštovitih jela za hotelske goste predstavio je Zlatko Sedlanić, specijalist kulinarstva Podravke. Uzvanici, među kojima su uglavnom bili poslovni ljudi te gradonačelnik Našica Krešimir Žagar, tako su imali priliku kušati ukusna jela poput filea soma s tjesteninom u umaku od mediteranskog bilja, slavonsku juhu, pileće roladice s keljom u umaku od oraha, šarene ražnjiće od mljevenog mesa, punjene kotlete sa žara, pureće rolade s omletom od povrća, te slatke delicije poput kremšnita s čokoladom, voćnih kocki s kremom od vanilije, Lino i voćnu tortu.

Sva pripremljena jela dobila su pohvale, a posebnu zahvalnost Podravki koja godinama putem svojih stručnjaka za kulinarstvo obogaćuje i podržava gastro ponudu hotela uputio je Miro Turalija, direktor Slavonke d. d.
Uz prezentaciju za uzvanike u hotelu Park je obavljena i edukacija hotelskih kuhara.




268959_Leaderboard - 90% off used games
 


PZI Jeans For Women with Curves, 20% Off Use Code: PZ20AFL



236405_300x250 Get Unlimited Access to Hundreds of Games




Nema komentara:

Objavi komentar