Powered By Blogger

utorak, 5. listopada 2010.

Suradnja između Podravke i albanske regije Qarkut Fier

Mogućnost budućih poslovnih oblika suradnje s albanskom regijom Qarkut Fier, bila je tema razgovora prilikom susreta delegacije te regije s Podravkinim vodstvom u Podravki.

Dobrodošlicu su gostima iz Albanije, županu Darku Korenu i njegovim suradnicima poželjeli član uprave Podravke Marin Pucar, pomoćnik direktora sektora Tržište jugoistočne Europe Nediljko Baričić te predstavnici Korporativnih komunikacije Podravke.
Zadovoljstvo je biti domaćinom kompanije koja djeluje na pet kontinenata i veliki dio svojih prihoda ostvaruje na tržištu Jugoistočne Europe. Iznimno me veseli ovaj susret, budući da su naši proizvodi unazad dvije godine prisutni i na albanskom tržištu pa smo otvoreni za sve vaše inicijative koje vode budućim poslovnim oblicima suradnje na tom tržištu, rekao je Marin Pucar.

Cilj nam je dugoročan proces razvoja percepcije i potrošnje Podravkinih proizvoda na albanskom tržištu. U protekle dvije godine Podravka zajedno s partnerom distributerom iz Tirane zajednički radimo na realizaciji tog cilja, rekao je Baričić dodavši kako je Albanija izazov i svakako jedno od perspektivnih tržišta.

U nastavku otvorenog dijaloga razgovaralo se o mogućnosti proširenja suradnje i partnerskih odnosa, a gosti su pokazali interes za pojedine grupe proizvoda iz Podravkinog širokog asortimana, posebice za dječju hranu.

Prilikom potpisivanja sporazuma o suradnji između regije Qarkut Fier i Koprivničko-križevačke županije, razgovarali smo i o Podravki. Uvjerili smo se i sami da je riječ o vrlo respektabilnoj kompaniji s kojom je zadovoljstvo surađivati, rekao je prefekt regije Qarkut Fier Luan Mucaj, pozvavši predstavnike Podravke da obiđu regiju i iskoriste otvorenost i pruženu ruku suradnje.

Monfrotto.us-Quality Photography Equipment!  336x280 Banner

Manhattan Fruitier

BabyAge.com

Cell Phone Sale

Textbooks on Sale at AbeBooks!

Nema komentara:

Objavi komentar