Powered By Blogger

četvrtak, 21. listopada 2010.

Podravka na sajmu u Bizovačkim toplicama

Već šesnaestu jesen za redom na prostoru kompleksa Bizovačkih toplica održan je sajam Agro Zemlja, a važno mjesto među izlagačima zauzela je i Podravka.

Posjetiteljima i izlagačima sajam pruža uvid u najnovija dostignuća tehnologije u poljoprivredi, čija primjena u praksi treba doprinijeti boljitku i omogućiti veću profitabilnost poljoprivredne proizvodnje, a time i proizvodnje hrane. Na Agro Zemlji brojni izlagači predstavljaju poljoprivredu od početka njezinog proizvodnog ciklusa – sjemenarstva, sadnica, zaštite bilja sve do mehanizacije i opreme za preradu. No tu su i izlagači koji predstavljaju mogućnosti otkupa i kooperacije, toliko važne karike u lancu proizvodnje i plasmana.

Važno mjesto među izlagačima zauzela je i Podravka predstavivši Instant čajeve, Lerovitu i Podravkine juhe, a Danica se predstavila s Podravkinim jegerom, češnjovkama i domaćim ljutim kobasicama.

Podravkin specijalist kulinarstva Zlatko Sedlanić pripremao je delicije od naših proizvoda u kojima su uživali posjetitelji već prvog dana sajma. Kako doznajemo od Zlatka, degustirajući Podravkine proizvode ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Hrvatske Petar Čobanković oduševio se Podravkinim domaćim ljutim kobasicama.
V.I.

Sale - Sexy Modern Cool Women Fashion Online Store - Styup.com


70% Off - Fashion Women Online Fashion Retailer


EXTRA 50% Off Women Bags - Styup.com

Women Fashion Store


Express yourself in drive-up fashion.

Nema komentara:

Objavi komentar