Powered By Blogger

ponedjeljak, 25. veljače 2013.

Miranda Tatari proglašena i za najbolju sportašicu županije

​Nakon što je proglašena za najbolju sportašicu Koprivnice za 2012. godinu Miranda Tatari istu je titulu ponijela i na razini Koprivničko- križevačke županije.

Prvo mjesto u ekipnoj kategoriji pripalo je i RK Podravka - Vegeta, a premoć koprivničkog rukometnog prvoligaša na ovim prostorima potvrdio je i izbor Nevena Hrupeca za trenera godine. U kategoriji najboljeg sportaša glasači županijske Zajednice sportova županije odlučili su se za Danijela Miklečića (Fitness klub Body fit Križevci), a za najbolju momčad proglasili su Seniorsku ekipu Ronilačkog kluba Šoderica. Ela Šimunčić (Atletski klub Križevci) je najperspektivnija mlada sportašica, a istu nagradu u konkurenciji mladih sportaša dobio je Leonardo Ravnjak (Boks klub David). Kod sportaša s invaliditetom priznanja za rezultate u 2012. dobili su Božica Markovica (Športska udruga tjelesnih invalida Đurđevac), Ivan Šimatović (Kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac) ženska ekipa Športske udruge tjelesnih invalida Đurđevac i Kuglački klub osoba s invaliditetom Đurđevac. Posebno priznanje za sportska postignuća u 2012. godini primila je mlađa kadetska ekipa ŽKK Podravac Virje za osvojeno 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske.


Na svečanosti održanoj u Hotelu Podravina, čestitke sportašima na sportskim postignućima uputili su župan Darko Koren, gradonačelnica Vesna Želježnjak i predsjednik Zajednice sportova županije Stanislav Lovković, dok je Krešimi Vrhoci koji je nagrađen kao zaslužni sportski djelatnik pozvao sve sportaše, sportske djelatnike i sponzore da zajedno unapređuju sport i bore se protiv droge i dopinga. (J.L.)






268118_300x250 Move to your new PC without a headache using PCmover!

Nema komentara:

Objavi komentar