Powered By Blogger

ponedjeljak, 11. veljače 2013.

Najveću krafnu ispekle žene iz Draganovca

​„Najvekši kraflin“ ovogodišnjeg Koprivničkog fašnika pripremile su članice Udruge žena iz Draganovca koje su od Podravkine mješavine za krafne ispekle slasticu visoku 14,5 centimetara i promjera pola metra, koja je usto imala odličan, domaći okus.

Za svoju umješnost nagrađene su poklon paketima Podravke i Electroluxa, a vrijedne nagrade pripale su i Katici Španiček iz KUD-a Zvirišče i Udruzi žena Hrvatsko srce iz Peteranca za osvojeno drugo, odnosno treće mjesto u ovom zanimljivom natjecanju.
160403_BeddingStyle Free Shipping 125x125Free Shipping Izbor „naj kraflina“ bio je samo jedan od sadržaja Koprivničkog fašnika koji je pod pokroviteljstvom Podravke održan u subotu 9. veljače. Ova tradicionalna manifestacija okupila je više od 700 kostimiranih sudionika, ponajviše djece koji su najprije u povorci prošli koprivničkim ulicama,a potom se predstavili na Zrinskom trgu. Vesela strašila, klaunovi, mačići, srčeka, kauboji,svemirci, dimnjačari srećonoše, šegrti Hlapići, mladenke, snjeguljice i patuljci, mali dalmatineri, zubić vile, zečevi i mrkve i uvijek atraktivni Prapodravci izazvali su puno pljeska i smijeha. Veseloj atmosferi doprinijeli su i Podravka čajevi koji su dodatno zagrijali maškare i gledatelje, te medvjedić Lino i Kviki koji su se s djecom družili na Dječjem maskenbalu u Domu mladih u organizaciji Društva naša djeca.






Nema komentara:

Objavi komentar