Powered By Blogger

utorak, 5. veljače 2013.

SuperLino sletio u Novu Gradišku


​Medvjedića Lina dočekalo je 800 našminkanih dječjih lica, a u maštovitim rješenjima maski, učenicima su konkurirali i nastavnici.

Svaki razred usto je imao i posebnu koreografiju, neki su se maskirali u tipične hrvatske kockaste navijače, neki su plesali kao balerine, drugi su odajući počast osnivaču Lino višebojca Zvoni Bobanu obukli dresove Milana, cijeli 6.a pretvorio se u Podravkine kuhare, a u dvoranu su s crvenim plaštevima sletjela i 24 SuperLina. Iako je bilo vrlo teško izabrati najbolje kreacije upravo su hrabri superlinači koji su poručili da štite djecu od nepravdi i mali kuhari koji se zalažu za zdravu hranu primili slatke nagrade Lino ladu i Lino pillowse.

Uručili su im sportski gosti hrvač Neven Žugaj - višestruki prvak Hrvatske i dobitnik brončane medalje na Svjetskom hrvačkom prvenstvu 2011. u Istanbulu, nogometni trener Zvonimir Soldo, član hrvatske nogometne reprezentacije koja je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj i Zdenko Zorko - trener vratara hrvatske muške rukometne reprezentacije koja je nedavno osvojila broncu na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Ovi vrhunski sportaši bili su pravi uzor malim višebojcima pa su oni uz bučnu podršku s tribina s puno žara i zalaganja osvajali bodove.
- Kada sam vidio brončanu medalju sa svjetskog rukometnog prvenstva u rukama trenera Zorka, to mi je dalo neku snagu i poželio sam da pobijedim u Lino višebojcu - rekao nam je mali, ali srčani učenik 5. razreda Karlo Fišer koji je ostvario 165 bodova što je jedan od ponajboljih rezultata u svim sezonama. Do njega je na pobjedničko postolje stala učenica 6. razreda Matea Sertić koja je u pripetavanju nadmašila svoju vršnjakinju Lorenu Savi. Obje su regularno natjecanje završile sa po 125 bodova.
S nagradama su kući otišli i izazivači sportskih gostiju Viktor Grozdanović, Laura Filipović i Lovro Jugović, te Paulina Brnčić koja je ispričala prelijepu priču o svijetu po svojoj mjeri. A cijeloj školi koja je usto bila i domaćin predstavljanja projekta zdravih školskih jelovnika za brodsko-posavsku županiju za organizaciju, atmosferu, transparente i maske pripale su desetke. Lovrakovci su tako istakli ozbiljnu kandidaturu za organizaciju finala Lino višebojca.


268959_Leaderboard - 90% off used games



MegaMind Movie Posters Now Available at Movie Poster Shop.com - 468x60 Banner

Nema komentara:

Objavi komentar