Powered By Blogger

utorak, 9. studenoga 2010.

Podravka na Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji se od 5. do 7. studenoga održao u Križevcima sa 256 izlagača ove je godine nadmašio očekivanja organizatora.

Može se slobodno zaključiti da je ova manifestacija od velikog interesa za poduzetnike ne samo iz našeg kraja već i puno šire, jer i na ovogodišnjem su uz domaće, sudjelovali i gospodarstvenici iz sedam drugih županija.
Podravka je na svom izložbenom prostoru od sto metara kvadratnih za posjetitelje uz degustaciju promovirala nagradnu igru Podravka juha „5 vrećica srećica“. Predstavljeni su i proizvodi iz asortimana mesne industrije Danica te novi proizvodi iz asortimana voća. Posjetitelji su mogli kušati novu Marmeladu aronija i Džem extra crni ribiz te nove instant čajeve 3 u 1.

Delicije od Podravkinih proizvoda pripremali su naši promotori kulinarstava, a vrhunski poznavatelj gastronomije Veljko Barbieri predstavio je Vegetu Natur, kao njezin budući promotor.
Župan i predsjednik Organizacijskog odbora sajma Darko Koren rekao je da uspješnu ocjenu sajma jamči veliki broj izlagača, što je ispunilo očekivanja organizatora pa vjeruje da će tako i izlagače i posjetitelje. Prilikom otvorenja sajma nazočnima se obratio i križevački gradonačelnik Branko Hrg koji se osvrnuo na proteklu gospodarsku godinu u Križevcima te najavio nekoliko novih projekata u idućem periodu.

Jedan od organizatora sajma je i Županijska Gospodarska komora Koprivničko-križevačke županije. Njezin predsjednik i predsjednik Uprave Podravke Miroslav Vitković prilikom otvorenja sajma istaknuo je da gospodarstvo naše županije u prvih devet mjeseci bilježi sedam posto rasta izvoza, istovremeno uvoz je smanjen za trinaest posto te imamo preko trideset milijuna dolara suficita. Naglasio je također kako su u tim dobrim kretanjima i pozitivni poslovni rezultati koje je postigla Podravka unatrag devetomjesečnog poslovanja, čime su stvoreni uvjeti da kompanija krene u nove investicije i još veći rast i razvoj. Na kraju svog izlaganja zaključio je kako ovaj sajam potvrđuje da su u krivu oni stručnjaci koji su govorili da su sajmovi mrtvi, jer bez obzira na svu modernu tehnologiju topla ljudska riječ, uz proizvod koji uzmete u ruku, ono je što jamči dobar posao i uspjeh.

V.I.

Women Fashion Store

Book in advance and save 10%

BabyAge.com


Stay at the Beacon Hotel South Beach for a memorable beach getaway!

Nema komentara:

Objavi komentar