Powered By Blogger

četvrtak, 11. studenoga 2010.

Koncert "Od srca srcu" za djecu

Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke u utorak je, pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, odnosno župana Darka Korena, u dvorani koprivničkog Domoljuba, organizirala uspješan humanitarni koncert za kojeg se tražila karta više.

Riječ je o koncertu pod nazivom "Od srca srcu", a nastupili su Krunoslav Kićo Slabinac, grupa Oldies Goldies i Vilibald Kovač.

- Udruga često pomaže, naravno u granicama svojih mogućnosti. Tako smo se i ovog puta rado prihvatili organizacije koncerta za šestero djece koji su nema tome dugo ostali bez roditelja. Međutim, svjesni smo da zbog relativno malog broja mjesta u dvorani nismo i nećemo biti u mogućnosti prikupiti neka iznimno velika sredstva. To nam nije bila ni zadaća. Ovim koncertom jednostavno smo željeli skrenuti pozornost javnosti na djecu koja su gotovo preko noći ostala bez svojih najmilijih i pomoći im koliko možemo. Stoga nitko nije mogao u dvoranu bez kupljene ulaznice, što znači da je prihod od karata podijeljen – djeci, rekao je Mladen Pavković, inicijator koncerta i predsjednik UBIUDR-a Podravka.
Kad je organizator pozvao izvođače, među prvima se odazvao Krunoslav Kićo Slabinac:

- Zbog koncerta u Koprivnici otkazao sam nastup u Sarajevu, koji je trebao biti isti dan i u isto vrijeme. Nadam se da sam vam time sve rekao.
Koncertom su bili zadovoljni i gledatelji u dvorani, a nazočna su bila i djeca za koju se prikupljao prilog, kao i njihova rodbina.

- Svi zajedno možemo puno, kazao nam je na kraju Mladen Pavković, a to se pokazalo i na ovom koncertu "Od srca srcu".

N.Z.L.

Diabetic & Low-Carb Gift Baskets - A Great Holiday Gift For People with Diabetes and Low-Carb Dieters


Panetonne On Sale


FootwearETC.com


Panetonne On Sale

Nema komentara:

Objavi komentar