Powered By Blogger

petak, 7. veljače 2014.

Podravka slavi s Medvjedi

Već u svojoj prvoj sezoni nastupa u KHL-u Medveščak je osigurao ulazak u doigravanje što je veliki uspjeh za zagrebačke hokejaše.
Slavlje desetak tisuća navijača u Areni nije pomutio ni poraz u posljednjoj domaćoj utakmici u osnovnom dijelu sezone od Sjeverstalja iz Čerepovca. Gosti su u Areni pobijedili poslije izvođenja kaznenih udaraca nakon što je prvih 60 minuta završilo 1:1., ali su Medvjedi osvojili bod i tako došli na visoko peto mjesto Zapadne konferencije.
- Pokazalo se kako su naš trener i sportski tim napravili vrhunski posao i drago mi je da u niti jednom trenutku nisam sumnjao u njihov uspjeh! - izjavio je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović i dodao: - Zajedno s navijačima i partnerima napravili smo više od očekivanog i sada želim da svi zajedno uživamo u hokeju, u sportu bez ikakvog pritiska i bez ikakvih opterećivanja višim ciljevima!
Doista Medvjedi pružaju više od sportskog uzbuđenja, postati njihov navijač san je malih i velikih, u ledene dvorane dolaze cijele obitelji kako bi osjetile posebnu vruću atmosferu i bile dijelom događanja koji izlazi iz sportskih okvira.
A jedan od važnih partnera u ovom sportskom poduhvatu je Podravka. Igrači su na svojim dresovima tijekom cijele sezone nosili logo Vegete, a medvjedić Lino zabavljao je domaću publiku svojim majstorijama na ledu te druženjem s najmlađim navijačima u Lino igraonici. Također, Podravka je za navijače tijekom sezone priredila niz promotivnih događanja koja su dobro prihvaćena.
- Odlično nam paše Krepka juha u pauzama, dat će nam snagu za bolje navijanje u zadnjoj trećini - izjavili su vjerni navijači Medvjeda koji su na Podravkinom štandu iskušali novitete koji su pripremali naši promotori kulinarstva.
U play offu koji slijedi Podravka će navijače nagraditi i ostalim proizvodima s logom Medvjeda, a medvjedić Lino će biti još aktivniji u Medveščak Kids Clubu. (J.L.)

Nema komentara:

Objavi komentar