Powered By Blogger

utorak, 25. veljače 2014.

Najbolji kuhari Hrvatske kuhali s Podravkinim proizvodima

Uz potporu Podravke, na Zagrebačkom velesajmu proteklog je vikenda održano tradicionalno natjecanje najboljih hrvatskih kuhara CRO TOP 10 na kojem se okupilo deset najboljih kuhara po rang listi Hrvatskog kuharskog saveza za 2013. godinu.
I ove godine nezaobilazan partner na natjecanju bila je Podravka sa svojim proizvodima, a Podravkini promotori kulinarstva posjetitelje su razveselili pripremom raznih jela sa novim Podravkinim temeljcima, koji su korišteni i u samom finalu natjecanja.
Cjelodnevno kulinarsko natjecanje, održano u dva kruga, iznjedrilo je i ovogodišnjeg pobjednika. Najboljim od najboljih pokazao se Tomislav Karamarko, aktualni državni kuharski prvak koji je u finalu osvojio laskavu prijelaznu skulpturu HKS-a. Nikolina Lončar, poznata koprivnička kuharica, u ukupnom je poretku zauzela deveto mjesto.
CRO TOP 10 dio je četverodnevne manifestacije Hrvatskog kuharskog saveza u sklopu sajma InGa na Zagrebačkom Velesajmu koja sadrži niz degustacija i prezentacija slatkih, ali i onih tradicionalnih jela. Podravka se, osim novim temeljcima, predstavila i Dolcela programom, a prava poslastica bilo je zanimljivo natjecanje u ukrašavanju Dolcela torti uz pomoć slastičara HKS-a organizirano za posjetitelje sajma. Ocjenjivači su imali težak posao odabrati najbolju pa su naposljetku zaključili da su svi natjecatelji zaslužili nagradu te su kućama ponijeli tortu koju su i ukrasili.
Podravkini promotori pripremali su i slasne cupcakese te vafle i palačinke, a kroz sve dane manifestacije posjetitelji su se imali prilike okrijepiti i ukusnim Podravka čajevima.

Nema komentara:

Objavi komentar