Powered By Blogger

utorak, 11. veljače 2014.

Nagrađeni uspjesi sportaša Podravke

Tradicionalni izbor sportaša godine u organizaciji Zajednice športskih udruga grada Koprivnice donio je brojna priznanja sportašima koji nastupaju u klubovima koji nose Podravkino ime.
 
Za ekipu godine izabrana je RK Podravka Vegeta, titulu najboljeg pojedinca ponio je hrvač Ivan Lončarić, a za najperspektivnije mlade sportaše proglašeni su Alen Fodor iz Hrvačkog kluba Podravka i Ivana Babić članica Streljačkog sportskog kluba Podravka. Nagrade za iznimna sportska postignuća u prošloj godini primili su Ana Jambrović koja je zajedno s juniorskom kuglačkom reprezentacijom osvojila svjetsko zlato i broncu i hrvač Filip Frankol koji se diči petim mjestom na svjetskom kadetskom prvenstvu i naslovom kadetskog prvaka Hrvatske.
Gradonačelnica Vesna Želježnjak uručila je i nagrade Tatjani Štajduhar (Športski ribolovni klub Koprivnica) koja je izabrana za sportašicu godine, seniorskoj ekipi Ronilačkoga kluba Šoderica koja je momčad godine te bivšem rukometašu i treneru, a danas predsjedniku RK Koprivnice i tajniku Old timer kluba Biciklin Zlatku Blažekoviću koji je proglašen zaslužnim sportskim djelatnikom. Priznanja su primili i najuspješniji sportaši s invaliditetom Marijan Maljak (Športska udruga tjelesnih invalida Koprivnica) i Sportska udruga za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce te Ivan Pal, Ratko Ljubić i Marina Tomac Rojčević najzaslužniji za uspješno 15 godišnje djelovanje Male športske škole.
Čestitke za vrlo uspješnu 2013. godinu svim sportašima okupljenima u 83 udruge sa više od 4500 članova uputila je predsjednica ZŠU Jasmina Stričević istakavši da će se izgradnjom nove školske sportske dvorane na Podolicama stvoriti još bolji uvjeti za razvoj koprivničkog sporta. (J.L.)

Nema komentara:

Objavi komentar