Powered By Blogger

petak, 6. lipnja 2014.


Na Kviki Cupu održanom na Akademiji Krpan&Babić u Osijeku sudjelovalo je osamdesetak djece.

Cilj organizacije Kviki Cupa je promoviranje novih Krekera i Navijačkog mix-a za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, a poklon vrećice pune Kvikija bile su nagrada za volju, trud, a posebice sportsko ponašanje i rezultate. Stoga ne čudi što su izmamile osmjehe brojnih sudionika turnira KVIKI Cup ’14.
Naime, Podravka kao veliki prijatelj nogometne Akademije Krpan&Babić, ponovo je nagradila osječke ‘klince’ podržavajući nogometni turnir najmlađih polaznika Akademije. Igralo se na 8 terena, boreći se sportski, fer i korektno, a uz spoznaju da ih po završetku čekaju Maxi štapići s kikirikijem, Navijački mix, Ribice, Gric, Pereci i Slani krekeri, uloženi napor bio je još žešći. Zabavila su se djeca, ali i njihovi roditelji, stručni stožer Akademije te navijači na travnjaku i tribinama.

- Ovo je krasna i uvijek hvale vrijedna suradnja dvaju prijatelja. Djeca su bila iznimno zadovoljna, a ima li veće nagrade od dječjeg smijeha, kazao je trener na Akademiji Marko Babić, koji je uz predstavnika Podravke u Osijeku Alberta Stanića uručio djeci darove.
- Kviki Cup je odličan primjer promocije proizvoda i Kviki branda, ali i podržavanje vrijednosti naše kompanije - izvrsnost

Nema komentara:

Objavi komentar