Powered By Blogger

srijeda, 2. travnja 2014.

Priče o nedjeljnom kolaču Milane Vlaović i Dolcela tima


​Promocija knjige „Priče o nedjeljnom kolaču“ u kojoj su se književnost i kulinarstvo kao dvije različite umjetnosti ujedinile zahvaljujući uspješnoj suradnji spisateljice Milane Vlaović i Podravkinog Dolcela tima, a sve sa željom da se nedjelje što češće provode s obitelji i bližnjima uz zabavu, smijeh i slastice, održat će se u petak, 4. travnja 2014. godine, u Areni Zagreb, Lanište 32, na Hrvatskom festivalu hrane i vina, s početkom u 15.00 sati.
Posebni gosti promocije bit će recenzent knjige Renato Baretić, hrvatski novinar, književnik i dobitnik utjecajnih književnih nagrada te Rene Bakalović, poznati hrvatski gastronom i novinar. Svim posjetiteljima Podravkin tim pripremit će iznenađenja upravo po receptima slastica iz knjige.
52 priče Milane Vlaović prate 52 Dolcela recepta slastica, prilagođena tjednu kojem pripadaju pa tako svaka nedjelja u godini ima svoju slasticu. Nedjeljni ručak je svetkovina ispunjena slikama obiteljskog druženja, ali i slasticama bez kojeg bi taj ručak bio nezamisliv.

Nema komentara:

Objavi komentar