Powered By Blogger

petak, 28. ožujka 2014.

Podravki treće mjesto za najbolju HR praksu


Na drugoj HR Days konferenciji s područja upravljanja ljudskim resursima u organizaciji portala MojPosao i stručnog partnera tvrtke SELECTIO, održana je dodjela nagrada za Najbolje HR prakse 2013. godine.
Portal MojPosao izbor Najbolje HR prakse provodi već četvrtu godinu zaredom. Izbor je zamišljen kao priznanje predanom i planskom radu tvrtki, timova i pojedinaca koji su uspješni u upravljanju ljudskim potencijalima. Ove godine prijavljeno je 16 različitih projekata od strane 12 različitih tvrtki. Svaki projekt stručna komisija je ocjenjivala prema 4 kriterija: kontekst razvoja projekta, proces razvoja, konkretni učinak i utjecaj na organizaciju.
Priznanje kao treće plasirana najbolja HR praksa dobila je Podravka za projekt „Znamo-dijelimo-rastemo“. Jasenka Maltarić-Dujnić, direktorica Upravljanja ljudskim potencijalima tom je prigodom izjavila: „Sa projektom kao što je ovaj i nizom drugih programa trajno mijenjamo kulturu kompanije i zbog toga smo jako ponosni.“
Drugu nagradu za Najbolje HR prakse osvojila je Atlantic grupa d.d. za projekt „Adventure“, a nagradu za Najbolju HR praksu za 2013. godinu osvojila je tvrtka Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o. za projekt „UP! Nagrađivanje“. Riječ je o projektu iz područja nagrađivanja i motivacije kojemu je stručna komisija dodijelila 356 od ukupno 400 bodova.
U nastavku konferencije sudionicima su predstavljane Udruge HR profesionalaca U4HR te je održana radionica "Upravljanje znanjem kao kompetitivna prednost – uloga HR odjela i od kuda krenuti".​

Nema komentara:

Objavi komentar