
I ove godine nezaobilazan partner na natjecanju bila je Podravka sa svojim proizvodima, a Podravkini promotori kulinarstva posjetitelje su razveselili pripremom raznih jela sa novim Podravkinim temeljcima, koji su korišteni i u samom finalu natjecanja.
Cjelodnevno kulinarsko natjecanje, održano u dva kruga, iznjedrilo je i ovogodišnjeg pobjednika. Najboljim od najboljih pokazao se Tomislav Karamarko, aktualni državni kuharski prvak koji je u finalu osvojio laskavu prijelaznu skulpturu HKS-a. Nikolina Lončar, poznata koprivnička kuharica, u ukupnom je poretku zauzela deveto mjesto.
CRO TOP 10 dio je četverodnevne manifestacije Hrvatskog kuharskog saveza u sklopu sajma InGa na Zagrebačkom Velesajmu koja sadrži niz degustacija i prezentacija slatkih, ali i onih tradicionalnih jela. Podravka se, osim novim temeljcima, predstavila i Dolcela programom, a prava poslastica bilo je zanimljivo natjecanje u ukrašavanju Dolcela torti uz pomoć slastičara HKS-a organizirano za posjetitelje sajma. Ocjenjivači su imali težak posao odabrati najbolju pa su naposljetku zaključili da su svi natjecatelji zaslužili nagradu te su kućama ponijeli tortu koju su i ukrasili.
Podravkini promotori pripremali su i slasne cupcakese te vafle i palačinke, a kroz sve dane manifestacije posjetitelji su se imali prilike okrijepiti i ukusnim Podravka čajevima.
Nema komentara:
Objavi komentar