Bogatstvo i kvalitetu Podravkinog asortimana koji omogućava brzu i jednostavnu pripremu maštovitih jela za hotelske goste predstavio je Zlatko Sedlanić, specijalist kulinarstva Podravke. Uzvanici, među kojima su uglavnom bili poslovni ljudi te gradonačelnik Našica Krešimir Žagar, tako su imali priliku kušati ukusna jela poput filea soma s tjesteninom u umaku od mediteranskog bilja, slavonsku juhu, pileće roladice s keljom u umaku od oraha, šarene ražnjiće od mljevenog mesa, punjene kotlete sa žara, pureće rolade s omletom od povrća, te slatke delicije poput kremšnita s čokoladom, voćnih kocki s kremom od vanilije, Lino i voćnu tortu.
Sva pripremljena jela dobila su pohvale, a posebnu zahvalnost Podravki koja godinama putem svojih stručnjaka za kulinarstvo obogaćuje i podržava gastro ponudu hotela uputio je Miro Turalija, direktor Slavonke d. d.
Uz prezentaciju za uzvanike u hotelu Park je obavljena i edukacija hotelskih kuhara.
Nema komentara:
Objavi komentar