NOVO - Ponuda jela od koprive u Podravskoj kleti
Povijest upotrebe koprive seže daleko u prošlost. Koristili su je poznati filozofi, pisci, vojskovođe: Plinije, Hipokrat, Cezar... tako se prvi zapisi mogu pronaći već u I. stoljeću kada se koristila kao sredstvo za „čišćenje“ organizma od otrovnih tvari. U današnje vrijeme poznata su njena višestruka ljekovita svojstva, pogotovo u liječenju gušterače, šećerne bolesti, alergija, urinarnog trakta, ekcema, glavobolja. Kopriva je oduvijek bila inspiracija slikarima i gastronomadima. Vođeni upravo tom mišlju, u restoranu Podravska klet mudri kuhari osmislili su bogatu ponudu jela od koprive koja će trajati tijekom mjeseca svibnja.
Juha od koprive
Pileća prsa s koprivom u umaku od kestena
Pureći sote s koprivom
Štrukli s koprivom i sirom
Dođite i uživajte u gastro ponudi jela od koprive te iskušajte njena ljekovita svojstva!
Nudimo mogućnosti organiziranja poslovnih ručkova, svadbi, krizmi, pričesti, u ugodnom ambijentu gdje će Vas uvijek dočekati ljubazno osoblje Podravske kleti.
Sve informacije možete dobiti na kontakt tel.: 048 634-069 NZL
Nema komentara:
Objavi komentar